Bedrijfsprofiel
Transportsystemen
Maatwerk
Engineering
Varia
Contacteer ons
Home
Bedrijfsprofiel

Klik op de afbeelding om de video te bekijken.
 
 
IntOCon, Your partner in stainless steel.
Beste bezoeker, welkom op de website van IntOCon NV, uw partner voor maatwerk in roestvrij staal.
IntOCon zag het levenslicht in 1998, inmiddels bijna 20 jaar geleden, en werd opgericht met de missie om een volwaardige partner te zijn voor al uw maatwerk in roestvrij staal.

IntOCon staat immers voor"Int"erieur, "O"ntwerp en "Con"structie. Hiertoe werd geďnvesteerd in een zeer uitgebreid machinepark en werd een atelier gebouwd van 1350 m² met bijhorende burelen. Als gespecialiseerde inoxverwerker profileerde IntOCon zich gaandeweg als een ideale partner voor diverse toepassingen in de voedingsindustrie. IntOCon kent een gestage groei en in 2004 werd beslist om de werkplaats uit te breiden. Naast de bestaande loods werd een tweede atelier gebouwd van ruim 1800 m². We beschikken bijgevolg over ruim 3000 m² werkplaats, wat ons toelaat om grotere projecten volledig te monteren in eigen huis.

IntOCon kan voor u een partner zijn voor constructie van alle soorten transportbanden, goederenliften, pick & place systemen, (ont)stapelaars, rollenbanen, draaitafels, bordessen, trappen, rekken, karren, enz... We beschikken over een team ingenieurs die instaan voor het ontwerp in 3D, waarbij in communicatie met de klant naar een oplossing wordt gezocht voor elk probleem. Daarnaast staat een groep van gekwalificeerde medewerkers voor u klaar, die de projecten van A tot Z volledig in eigen huis afwerken en daarna bij u monteren.

Begin 2007 investeerde IntOCon in een glasparelstraalcabine, zodat inoxconstructies na het lassen kunnen worden geparelstraald en zo een zeer mooie, egale afwerking krijgen.

In juli 2008 zijn we opgestart met onze eigen lasersnijmachine. Hiermee kunnen we inox verwerken tot 12 mm dik, formaat 3000x1500 mm. Hiermee kunnen we de flexibiliteit naar onze klanten weer een stuk hoger leggen.